Voor Dames en Heren

085 2736430

 

Brazilian Wax

Voor Dames en Heren

 

 Waxen is een ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijderd. Scheren en het gebruik van ontharing crèmes laten de wortels intact, bij een waxbehandeling blijft het haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en in steeds mindere hoeveelheid terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.

 

Brazilian Wax

 

Wat is een Brazilian wax?

 

Bij een Brazilian wax worden alle haren verwijderd in het schaamstreekgebied. Zachter voor uw huid en een fantastisch resultaat door Brazilian waxing.

 

Het nieuwste op het gebied van ontharen is Brazilian waxing. In Azië, de USA  en Zuid-Amerika is een bezoek aan een waxingstudio net zo ingeburgerd als naar de kapper gaan. Wax-inn is de eerste wax studio in de regio hilversum, dat professioneel Brazilian waxing op een deskundige, hygiënische en discrete wijze aanbiedt.

 

Bij waxing worden haren verwijderd met een lauw warme wax, die met een spatel op het te ontharen gebied wordt aangebracht, nadat eerst een speciale pre-waxing olie op de huid is aangebracht. De wax wordt met alle daarin vastgekleefde haren in één beweging verwijderd. Het grote voordeel is, dat de wax alleen aan de haren plakt en niet aan de huid. Waxing is daarom zacht voor de huid en geeft minder irritatie dan scheren. Waxen zorgt voor een supergladde, niet-geïrriteerde huid. Na enkele behandelingen worden de haartjes steeds zachter en wordt het waxen steeds minder gevoelig.

 

Wij werken met lycon, Het merk op wax gebied, klik op de link hieronder.

 

 www.smoothandco.nl

 

 

 

                     Ons bezoek adres     Wax-inn     Hilvertsweg  159   1214 JC Hilversum   KvK 64564789 Tel: 085 2736430  info@wax-inn.eu

             Copyright ©  2019 Wax-Inn  Hilversum Alle rechten voorbehoud