Voor Dames en Heren

085 2736430

Waxing Ontharing

 

Waxen is een ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijderd. Scheren en het gebruik van ontharing crèmes laten de wortels intact, bij een waxbehandeling blijft het haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en in steeds mindere hoeveelheid terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.

 

 

 

Waxing voor mannen

 

Als ontharingsmethode wint waxen bij mannen aan populariteit. Mannen waxen vooral Rug, Borst, Billen en schaamstreek. De toename in populariteit van het mannen waxen komt onder meer omdat het ontharen door mannen geen taboe meer is, zelfs fijn en mooi wordt gevonden, en de nieuwe waxmethoden en technieken beter aansluiten op de behoeften en wensen van mannen.

 

Zie jij ooit nog mannelijke modellen of sporters zonder gladde huid? Wax-inn Hilversum is ook ingericht op behandelingen voor mannen, want wij willen waxen voor iedereen toegankelijk maken. Ben je dus als man benieuwd naar het gevoel van bijvoorbeeld een haarvrije rug of borst, dan kun je het bij ons gerust proberen. Daarnaast merken veel mannen dat het ontharen van hun oksels de transpiratie(geur) vermindert. Zweet droogt namelijk dan niet meer op in het haar, de plaats waar het anders problemen veroorzaakt.

 

Comfort staat tijdens onze behandelingen centraal: wij willen de ontharing voor u zo aangenaam mogelijk laten verlopen.

 

 

 

                     Ons bezoek adres     Wax-inn     Hilvertsweg  159   1214 JC Hilversum   KvK 64564789 Tel: 085 2736430  info@wax-inn.eu

             Copyright ©  2019 Wax-Inn  Hilversum Alle rechten voorbehoud